De Hervormde gemeente Elimkerk in Terneuzen heeft sinds 2011 een eigen website. In samenspraak met de kersverse webmasters heeft Halas Internet gezorgd voor hosting, website, layout en de nodige instructie.
Het Christelijk Gemengd Koor Cantate Deo uit Amersfoort heeft in 2011 de website geheel vernieuwd. Halas Internet leverde een draaiende website met een luxe ontwerp, waarna koorleden zelf de website verder hebben ingevuld. 
De website van de Commissie Oost Europa Nijkerk (afgekort: COEN) was aan vernieuwing toe. Men klopte aan bij Halas Internet en kreeg een nieuwe, goed beheerbare site met een eenvoudig ontwerp en de nodige ondersteuning.
Op HSVwinkel.nl koopt u alle edities van de Herziene Statenvertaling online. Daarna krijgt u deze thuisgestuurd zonder dat u verzendkosten betaalt. HSVwinkel.nl is een intitiatief van Halas Media en uiteraard is de website (inclusief webwinkel) door Halas Internet gemaakt.
In 2009 is PassievoorhetEvangelie.nl van start gegaan. Op deze website worden preken van ds. G. Boer (1913-1973) in mp3-formaat gepubliceerd. Halas Internet verzorgt voor deze website de webhosting en de installatie en het onderhoud van de software en tekent ook voor het ontwerp
Op VerbiDiviniMinister.nl worden preken van ds. L. Kievit (1918-1990) in mp3-formaat gepubliceerd. Voor deze preken is veel belangstelling. Halas Internet verzorgt voor deze website de webhosting en de installatie en het onderhoud van de software. In 2009 is de site nieuw ontworpen en van nieuwe programmatuur voorzien.
Voor de Hervormde gemeente Nijkerk heeft Halas Internet in 2009 een nieuwe website gebouwd en de inhoud van de oude website daarnaartoe overgezet. Ook hier gaat om een totaaloplossing van hosting, software en ontwerp. Op HervormdNijkerk.nl is o.a. een agendafunctie ingebouwd, zowel voor doordeweekse activiteiten als voor de zondagse diensten.
Joomla SEF URLs by Artio